Эң даамдуу түтүк кесмелери!

Эң даамдуу түтүк кесмелери!
баштап 30.04.24 чейин 30.04.24 Баарыбыз күн сайын түтүк кесмелерди жейбиз, бирок көбү шашып, даамдуу жана жабышпаган макарон жасоонун кээ бир эрежелерин унутуп коюшат:
 
  • Суу көп болушу керек.
  • 100 г түтүк кесме үчүн болжол менен 1 л.
  • Кесмени кайнап жаткан туздалган сууга гана салуу керек.
  • Кесмени даярдалып жаткан идиште дайыма аралаштыруу зарыл.
  • Түтүк кесмелер даяр болгон учурду өткөрүп жибербөө үчүн убакытты эсепке алуу керек.
Тизмеге кайтуу